Μετά την απόφαση της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για την αναστολή λειτουργίας, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Π.Ε.Α.Κ.Ι. από σήμερα 06/10/2020 και ώρα 12:00 έως και την Δευτέρα 12/10/2020, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για το Δήμο Ιωαννιτών για τον περιορισμό της διασποράς του COVID -19, η Ntougias Basketball Academy έκανε γνωστό ότι οι προπονήσεις των τμημάτων της αναβάλλονται.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Η Ntougias Basketball Academy έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα εκατοντάδες παιδιά και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, είχε από εβδομάδες ανακοινώσει ότι θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει σε κάποια ηλικιακά πρωταθλήματα. Μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί και βελτιωθεί θα συμμετέχουμε ξανά στα πρωταθλήματα και θα πραγματοποιήσουμε ορισμένα τουρνουά.

Συνιστούμε σε όλους υπομονή και πιστή τήρηση των μέτρων και όσων προβλέπουν οι επιστήμονες. Τώρα πρέπει να δείξουμε για μια ακόμη φορά υπευθυνότητα! Το μπάσκετ και η Ntougias Basketball Academy ειναι εδώ και παραμένει στις επάλξεις θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία όλων”.

Στο μεταξύ, η Ntougias Basketball Academy και ο Θρύλος Ιωαννίνων ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τις εταιρείες AUTOSTORE και NAGO που εδρεύουν στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων -Αθηνών.

Πρόκειται για μια συνεργασία που εντάσσεται στο χορηγικό πρόγραμμα της περιόδου 2020-2021.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

“Καλωσορίζουμε την Autostore και τη NAGO στην οικογένεια της Ntougias Basketball Academy και του Θρύλου Ιωαννίνων. Η συμβολή της εταιρίας στην φετινή μας προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και την ευχαριστούμε για αυτό. Ξεκινάμε σήμερα μια συνεργασία που ελπίζουμε ότι θα κρατήσει για πολύ καιρό” αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Ντούγιας, ιδιοκτήτης της Ntougias Basketball Academy.

Με τη σειρά τους οι ιδιοκτήτες της Autostore και της NAGO Κώστας Νάστος και Κώστας Γκόδρας αναφέρουν: “Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να είμαστε χορηγός της Ntougias Basketball Academy και του Θρύλου Ιωαννίνων σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το πώς δουλεύουν με τα μικρά παιδιά και πόσο πολύ αγαπούν τον αθλητισμό, για αυτό και συμμετέχουμε στη φετινή προσπάθεια”.

Ποια είναι η Autostore – NAGO

Έχοντας 22 χρόνια εμπειρία η Austostore εξειδικεύεται στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, καθώς και στην τοποθέτηση μεμβρανών, όντας αποκλειστικός συνεργάτης της Llumar. Μαζί με τη NAGO, η οποία εξειδικεύεται στην τοποθέτηση μεμβρανών σε κτίρια, αποτελούν εταιρίες με μεγάλη εμπειρία και πελατολόγιο. Οι εγκαταστάσεις τους είναι στο 7ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2651093434.

Σχετικά άρθρα