Την Τρίτη (9/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι πουλά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) καταγράφηκαν… σκηνές ροκ έξω από το σπίτι του.

Περίπου 100 οπαδοί των «πράσινων», που επέβαιναν σε μηχανές, επιτέθηκαν με πέτρες και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους κατά του Δ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε μετάδοση live μέσω instagram και ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας και βρίζοντας τη Θύρα 13, ενώ από τα πυρά του δεν γλίτωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ακούστηκε να λέει ότι κρατούσαν και μαχαίρια οι οπαδοί και γίνεται έτσι αντιληπτό το πολύ άσχημο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Αστυνομία έφτασε αργά στην περιοχή και δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέγραψε το ντου των οπαδών από το κινητό του, ενώ την ίδια στιγμή προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες.

Υποστήριξε ότι η επίθεση έγινε από πληρωμένους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 13 από τους Πατέρα και Αλαφούζο, όπως χαρακτηριστικά φωνάζει, ενώ τονίζει ότι σε δύο ημέρες θα είναι σε θέση να αποδείξει τα λεγόμενα του.

Σχετικά άρθρα