Ο Κέβιν Ντουράντ συγκλόνισε μιλώντας για την παρουσία της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23/7-8/8).

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, έκανε ειδική μνεία στον αδικοχαμένο, Κόμπι Μπράϊαντ, ο οποίος σκοτώθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο σε ηλικία 41 ετών, μαζί με την κόρη του Τζιάνα, όταν το ελικόπτερο που τους μετέφερε μαζί με άλλα επτά άτομα, συνετρίβη.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι ο τύπος που όλοι κοιτούσαμε και παρακολουθούσαμε ως παιδιά. Ακόμα και όταν ήταν ζωντανός και έπαιζε, το DNA του ενσωματώθηκε σε εμάς ως παίκτες. Από μακριά μας δίδαξε τι είναι το παιχνίδι και ποια ηθική έχει.

Και μάθαμε όλοι από αυτόν όταν έπαιζε και όσο ήταν ζωντανός. Και τώρα που δεν είναι μαζί μας, όλοι θέλουμε να τιμήσουμε τις διδασκαλίες του πηγαίνοντας εκεί έξω και παίζοντας με αυτό το πάθος, με αυτήν την ενέργεια κάθε αγώνα» είπε ο Ντουράντ και πρόσθεσε:

«Απογοητεύθηκα όταν έμαθα ότι δεν θα υπάρχουν θεατές, αλλά καταλαβαίνω. Η διοργάνωση έχει ήδη αναβληθεί για έναν χρόνο, οπότε δεν θέλουμε να προκαλέσουμε περισσότερα προβλήματα με την COVID. Εξακολουθεί να είναι τιμή και χαρά να εκπροσωπώ τη χώρα μου και να το κάνω σε μια μεγάλη σκηνή».

Σχετικά άρθρα