Ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Team USA και σε συνέντευξή του, ξεκαθάρισε ότι: «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου Ολυμπιακό μετάλλιο»!

«Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο με τους καλύτερους.

Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ» είπε χαρακτηριστικά ο «KD» και πρόσθεσε:

«Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40άρες και 50άρες. Θέλω να το κάνουμε» είπε ο 35χρονος αστέρας των Φοίνιξ Σανς, ο οποίος ήταν μέλος της Team USA στους τρεις προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2020 και 2021).

Σχετικά άρθρα