Ο Γκόραν Ντράγκιτς δήλωσε ότι η Σλοβενία είναι η καλύτερη ομάδα του Eurobasket, ενώ χαρακτήρισε τον Λούκα Ντόντσιτς ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Ο αρχηγός των Σλοβένων μίλησε σε πρώτη φάση για την απόφασή του να μην σταματήσει από την Εθνική, τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA:

«Νιώθω πως ήταν η καλύτερη απόφαση, αν νωρίτερα έχουμε κερδίσει! Όταν επιστρέφω στο δωμάτιο και πονάει όλο μου το κορμί, σκέφτομαι ότι ίσως δεν πρέπει να το περνάω όλο αυτό. Αλλά αξίζει. Αξίζει 100%. Το απολαμβάνω. Νιώθω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα, με υψηλό επίπεδο χημείας. Όλοι μας το απολαμβάνουμε».

Στη συνέχεια, ο Ντράγκιτς αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι 23, αλλά παίζει σαν βετεράνος και μπορεί να σκοράρει 40 πόντους σε κάθε ματς. Παίζει στον ρυθμό του, έχει μέγεθος, μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, να πάρει ριμπάουντ. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω για τον Λούκα… Είναι σαν ένας αστροναύτης!».

Σχετικά άρθρα