Ο Άντριου Άντριους έχει τεθεί εδώ και πολύ καιρό εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό, όμως εξακολουθεί να είναι ένας από αυτούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις, σε αντίθεση με τον Μάριους Γκριγκόνις που παραμένει εκτός.

Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται γιατί δεν γίνεται η αλλαγή ανάμεσα στους δύο παίκτες και ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την επιλογή του Αμερικανού γκαρντ να μην υπογράψει το απαραίτητο έγγραφο, λειτουργώντας ουσιαστικά εκβιαστικά απέναντι στην ομάδα!

Ο Γκριγκόνις είχε υπογράψει το σχετικό χαρτί μετά τον τραυματισμό του και βγήκε εκτός για να μπει μέσα ο Μπέικον, όμως ο Άντριους αρνείται πεισματικά και έχει «μπλοκάρει» την δική του αλλαγή, όντας μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην Basket League που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.

Αν ο «Εξάστερος» προχωρήσει μονομερώς στην αλλαγή, δίχως την υπογραφή του παίκτη, τότε ο τελευταίος μπορεί να διεκδικήσει δικαστικά όλο το συμβόλαιό του, δηλαδή περίπου 900.000 ευρώ, αφού η συμφωνία με την ομάδα του είναι διετής.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος για τον οποίον ο Γκριγκόνις δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει στην Basket League, με τους «πράσινους» να ψάχνουν λύση στο ζήτημα.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη νίκη επί του Οωνικού, αναφορικά με τον Άντριους: «Είναι εκτός ομάδας. Δεν έχει υπογράψει ακόμα την αποχώρησή του και έχουμε πρόβλημα με τον κανονισμό ότι δεν υπογράφει να φύγει».

Πηγή: olaprasina1908.gr

Σχετικά άρθρα