«Το είπαμε το κάναμε! Η συνεχής αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων είναι κεντρική πολιτική μας και καθημερινό μέλημα των διοικήσεων Εθνικών Αθλητικών Κέντρων. Και ο απολογισμός για το Πανηπειρωτικό ΕΑΚ Ιωαννίνων για 2020 αποδεικνύει τη συνέπεια λόγων και έργων».

Με αυτά το μήνυμα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε στο twitter τα έργα αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Παρεμβάσεις έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ανακατασκευή μεγάλου μέρους του παρκέ, τοποθέτηση νέου φωτισμού led, νέες μπασκέτες, νέα προστατευτικά στους τοίχους του Γυμναστηρίου, νέοι πάγκοι για τις ομάδες και σύντομα θα μπουν και νέα καθίσματα για τις κερκίδες), οι οποίες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες, με την ολοκλήρωση των νέων αποδυτηρίων.

Σημαντική παρέμβαση ήταν επίσης η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, με αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στον χώρο του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου (με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου), στο Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» και στους χώρους της Λιμνοπούλας, τόσο στα ανοικτά γήπεδα, όσο και στις περιμετρικές διαδρομές.

Σχετικά άρθρα