Το Ψυχικό δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιπποκράτη Κω, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τους Δωδεκανήσιους, όμως βαδίζει εντός στόχων, δίνοντας συνέχεια στην επιτυχημένη διαδρομή τόσων ετών.

Ένα νέο στοίχημα είναι η ανάδειξη παικτών-πρότζεκτ. Η μεγάλη έκρηξη έγινε προ διετίας με τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος είχε αποκτηθεί με υποσχετική από τον Ολυμπιακό και έβγαλε μάτια, παίζοντας πλέον σταθερά σε υψηλό επίπεδο στην Α1. Φέτος, είναι η σειρά του Νίκου Αρσενόπουλου.

Η κορυφαία (εν Ελλάδι) επένδυση που χει κάνει η ομάδα του Πειραιά την τελευταία διετία, αφέθηκε στα… μαγικά χέρια του Γιώργου Ρεμεντέλα, τον οποίο εκτιμούν απεριόριστα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, και τα αποτελέσματα είναι ιδανικά. Ο διεθνής έχει μεγάλο potential, όμως χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής, κάτι που ήταν αδύνατον να βρεθεί στη γεμάτη λύσεις περιφέρεια του Ντέιβιντ Μπλατ. Έτσι, παραχωρήθηκε δανεικός στους “σκίουρους”.

Ο κόουτς Ρεμεντέλας τον ήθελε διακαώς στο ρόστερ του και αποδεικνύει στην πράξη πως ήξερε τι ζητούσε. Ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύει το ταλέντο του ταλαντούχου άσσου είναι ιδανικός. Ο χρόνος συμμετοχής του κυμαίνεται κατά μέσο όρο στα 32 λεπτά και οι μέσοι όροι του είναι εξαιρετικά υψηλοί. Συγκεκριμένα, έχει 13.7 πόντους ανά αγώνα με 82% στις ελεύθερες βολές, 53% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα, ενώ μετράει ακόμη 3.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ σε κάθε ματς.

Η εξέλιξή του είναι εντυπωσιακή και τα καλύτερα έρχονται για το νεαρό που φιλοδοξεί να επιστρέψει στο λιμάνι πιο ώριμος και πιο έτοιμος να αφήσει το στίγμα του στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα