Ο Εργκίν Αταμάν υποδέχθηκε τον Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία στο κατώφλι του κτιρίου και μάλιστα απάντησε σε ερώτηση για τους λόγους που ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος προπονητής έφτασε στην τουρκική πρεσβεία μετά από ειδική άδεια που πήρε, καθώς έχει υποχρεώσεις σήμερα (7/12) με το «τριφύλλι», το οποίο υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αταμάν:

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο κύριος Ερντογάν, ήρθε στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ να τον επισκεφτώ. Αγαπάει τον αθλητισμό, αγαπάει τον μπάσκετ, ήταν πρώην ποδοσφαιριστής. Κάθε φορά που τον συναντάω μιλάμε γι αυτό. 1-2 φορές την εβδομάδα παίζει μπάσκετ. Ήπιαμε καφέ και μου είπε ότι τον Απρίλιο ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Τουρκία και πιθανότατα θα υπάρξει φιλικό.

Είμαι χαρούμενος γιατί είδα στην Ελλάδα φιλικά πρόσωπα και ανθρώπους που έχουν σεβασμό για τους Τούρκους. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Πρόεδρό μου μαζί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ήταν πολύ καλή στιγμή. Τα πάντα είναι καλά και ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να υπάρχει ειρήνη. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πόλεμοι και δουλεύουμε γι αυτό ειδικά με τους γείτονές μας στην Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα