Μια ακόμη νίκη σε ντέρμπι, ένα ακόμη βήμα προς ένα καλό πλασάρισμα για το σωστά… κουρδισμένο και αυτή την αγωνιστική περίοδο, Ψυχικό!

Μολονότι η παραμονή (είτε απευθείας, είτε μέσω των πλέι άουτ) στην Α2 Εθνική Κατηγορία ήταν ουσιαστικά εξασφαλισμένη, η ΑΕΨ έδειξε το καλό της πρόσωπο και κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, που ήθελε πάση θυσία το ροζ φύλλο και το κατέκτησε, νικώντας και τις… αυτοκτονικές τάσεις που έδειξε στα τελευταία λεπτά. Ο πάντα καλός καπετάνιος, Γιώργος Ρεμεντέλας, διατήρησε την ψυχραιμία του και την κρίσιμη ώρα, ώθησε τους παίκτες του στην επικράτηση με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό, Νίκο Αρσενόπουλο, να είναι… επικός σκοράροντας 28 πόντους. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος διεθνής άσσος είχε και σπουδαία “στηρίγματα”, αλλά κι ο ίδιος έδειξε μεγάλη ωριμότητα παρότι είναι ακόμα ουσιαστικά έφηβος (μόνο στην ηλικία).

Τα πλέι οφ είναι ξεκάθαρα ένας υπαρκτός στόχος για τους “σκίουρους”, οι οποίοι απέχουν έναν μόλις βαθμό από την 5η προνομιούχα θέση και η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Καστοριά είναι πολύ σημαντική, αν και άγχος δεν υπάρχει, καθώς ήδη η πορεία είναι θετικότατη.

Σχετικά άρθρα