Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από το αγαπημένο του Instagram έκανε live και τοποθετήθηκε για όλα όσα φημολογούνται για τις μετοχές και την πώληση της ΚΑΕ έναντι 25 εκατομμυρίων, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις φίλων του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε:

“Εγώ ούτε Champions League πήρα, ούτε έριξα την ομάδα μου στην Α2. Σέβομαι τον κόσμο και μιλάω αντρίκια. Πέρυσι είπα όλους τους λόγους που έφυγα. Η κριτική είναι απόλυτα σεβαστή. Λογικό είναι να υποστώ κριτική, αλλά τη λάσπη στον ανεμιστήρα ποτέ δεν την έχβ αφήσει. Γύρισα και είπε ότι δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τον Παναθηναϊκό όπως και το 2012. Αναγκάστηκα να μπω και είπα θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Τα αποτελέσματα ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει. Δεν θα αφήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει από το παράθυρο στην Α1. Για την ΕΟΚ ο Υφυπουργός προσπάθησε να στήσει μία παράγκα για τον Ολυμπιακό και στο μπάσκετ. ”

Για τον Μπερτομέου: “Ο Μπερτομέου και η παρέα του κλέβουν και αυτό θα αποδειχθεί σύντομα και με αποδείξεις απλά θέλουν χρόνο. Ένας άνθρωπος κλέβει τις τσέπες μας και έχει την ομάδα στην γωνία με διαιτησίες και με τόσα άλλα. Δεν απολογούμαι που προσπαθώ να βοηθήσω για το μέλλον με το ΟΑΚΑ. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τον Παναθηναϊκό. Δεν με έδιωξε η Θύρα 13. Όταν έγινε η επίθεση από την 13 στο σπίτι μου και από συγκεκριμένα μέλη εγώ είπα ότι δεν έχω σχέση με αυτό τον Παναθηναϊκό.”

Για τον Ομπράντοβιτς και τους Βόβορα – Κάτας:
“Για τον Ομπράντοβιτς, έφυγε το 2012 που ακούστηκαν πολλά και η ιστορία έδειξε το γιατί έφυγε. Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν χτυπήσανε τη πόρτα του. Ρωτάτε εμένα και τον κύριο Τριαντόπουλο αλλά όχι τον ίδιο αν τον προσέγγισε κάποιος από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει. Οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί, αλλά ρωτήστε και τον ίδιο αν τον ρώτησε κάποιος φέτος για τον Παναθηναϊκό. Θέλατε να παρουσιάσετε ένα κακό Γιαννακόπουλο που δεν αφήνει τη διοίκηση να προσεγγίσει προπονητές. Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Βόβορας του έχω μεγάλη εκτίμηση. Το έμαθα μετά που έφυγε.

Δεν ήξερα ότι έρχεται ο Κάτας, σαν φίλαθλος πάντα θέλω το καλύτερο. Υπήρχαν και φήμες ότι υπάρχει ένας επιχειρηματίας είχε κλείσει τον Ζοτς. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει τη ΚΑΕ και τμήμα χορηγιών να δωρίσει χρήματα στην ομάδα. Μακάρι και αυτός ο άνθρωπος που ακούγεται να έρθει. ”

Για τις μετοχές και την πώληση της ΚΑΕ:
“Στο θέμα των μετοχών αυτές δεν παρκάρονται αλλά είναι σε πώληση. Δύο συζητήσεις έχουν υπάρξει με 2-3 Έλληνες με έναν από τους πιο πλούσιους και μία μεγάλη εταιρεία. Οι δύο όροι από αυτούς ήταν να αγοράσουμε και να μείνω εγώ μπροστά για κάποια χρόνια. Δύο συζητήσεις υπήρξαν για την ομάδα. Και οι όροι μπήκαν γιατί ενώ εμένα η οικογένεια μου πέτυχε τόσα της επιτέθηκαν και εκείνοι με ήθελαν ως ασπίδα. Το θέμα που έφυγα είναι ότι δεν ήθελα να έχω πλέον σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Όταν έρχονται αυτοί οι δύο Έλληνες και μου λένε μείνει μπροστά και εγώ θέλω να μην απεμπλακώ. Η ομάδα πωλείται με 25 εκατομμύρια και πωλείται γιατί είναι το μεγαλύτερο brand name στην Ευρώπη ή ένα από τα 2-3 μεγαλύτερα και αυτομάτως όποιος τον πάρει θα έχει πολλά οφέλη. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει να έχει την ιδιοκτησία του. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και οι ορκωτοί λογιστές λένε ότι η αξία είναι 75 εκατομμύρια. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος να πει ότι έχω αυτή τη πρόταση;”

Για τη στήριξη στον Βασιλακόπουλο:
“Δεν θέλω κανέναν Βασιλακόπουλο που του απαγόρεψαν αντισυνταγματικά να κατέβει στις εκλογές.”

Για την ταινία:
“Η ταινία βγαίνει για φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχτισαν την ομάδα. Δείχνει το πως μία μικρή ομάδα βγήκε από την αφάνεια και βρέθηκε στη κορυφή της Ευρώπης. ”

Για την πώληση του Παναθηναϊκού και την διοίκηση: “Επίσης γιατί υπάρχει τέτοιο μένος γιατί πουλάω. Γιατί δεν τα βάζετε με αυτούς που μπορούν να αγοράσουν την ομάδα και δεν το κάνουν αυτό; Αν ήμουν Παναθηναϊκός φίλαθλος αυτό θα σκεφτόμουν. Εγώ δεν θέλω άλλο να ασχοληθώ άλλο με τον Παναθηναϊκό, ούτε έχω να βρω κάτι με την Θύρα 13. Εμένα δεν με αφορούν. Αν ποτέ ήθελα αν και δεν θέλω να ασχοληθώ με την ομάδα θα έπρεπε η 13 να ζητήσει συγνώμη, αλλά εγώ δεν θέλω οπότε δεν έχει σημασία η στάση τους. Θέλω να βοηθήσω για αυτό παλεύω για το ΟΑΚΑ και έβαλα μπροστά τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Τριαντόπουλο.”

Για τον Σπανούλη: “Με τον Σπανούλη μιλάμε και έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας”.

Για τις εκλογές της ΕΟΚ: “Θεωρώ ότι Φασούλας και Λιόλιος θα είναι καταστροφή για το μπάσκετ και ο Παπανικολάου είναι σοβαρός”.

Για την φυγή Μήτογλου:
“Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Ντίνος, νομίζω είναι λάθος επιλογή”.

Πηγή: Eurohoops.net

Σχετικά άρθρα