Την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια σχολίασε δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης.

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πιστώνεται την μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτελεί σαφέστατα τεράστια προσφορά του στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δημιούργησαν την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα σε όλα τα σπορ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε το κεφαλαιώδες, για τη ζωή του συλλόγου, το γήπεδο.

Από εδώ και πέρα, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι μια ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΕ για όποιον Έλληνα ή ξένο επενδυτή θελήσει να πάρει τη σκυτάλη. Προφανώς και για τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αν αποφασίσει να βγει ξανά στο προσκήνιο. Αυτό όμως είναι κάτι που ο ίδιος θα ξεκαθαρίσει στη συνέχεια. Εκείνο που μετράει τώρα είναι το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Στο μπάσκετ απέκτησε το σπίτι του, εκεί που έχει γράψει τις «χρυσές» σελίδες της ιστορίας του. Ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνης περιμένουν, εντός του Μαΐου την υπογραφή των συμβάσεων για τον Βοτανικό και το ξεκίνημα για την ανέγερση των εκεί «παλατιών» του συλλόγου. Είναι πλέον ξεκάθαρο: το 2022 αποτελεί χρονιά-ορόσημo στην ιστορία του Τριφυλλιού!» γράφει ο ίδιος στην εφημερίδα «Live Sport».

Σχετικά άρθρα