Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα μετά τα προβλήματα με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα κορωνοϊού που έβγαλαν την ομάδα από τον ρυθμό και την… κανονικότητα στην οποία είχε μπει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και να διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορούσε το υπάρχον ρόστερ.

Το ρόστερ, στο οποίο όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες στη θέση του πάουερ φόργουορντ υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Γιώργος Πρίντεζης. Ποιον Έλληνα σκέφτονται στο λιμάνι για τη συγκεκριμένη θέση;

Οι προσπάθειες στη διεθνή αγορά για έναν καλό ξένο θα γίνουν, όμως παράλληλα γίνονται σκέψεις και για Έλληνα, διεθνή παίκτη, που γνωρίζει καλά την ομάδα του Πειραιά και το ΣΕΦ.

Η ποιότητά του είναι δεδομένη και υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωσή του, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί οριστικά, αν θα γίνει τώρα η κίνηση ή το καλοκαίρι. O ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως δεν τον έχει πλησιάσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο το καλοκαίρι θα φανεί τι θα γίνει. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Σε κάθε περίπτωση, και με δεδομένο ότι ο Πρίντεζης διανύει ίσως την τελευταία του σεζόν στα παρκέ, αλλά και το γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας πιστεύει στον παίκτη, στο Λιμάνι θα ήθελαν να προσθέσουν το ελληνικό στοιχείο, «χτίζοντας» το μέλλον.

Σχετικά άρθρα