Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κοινοποίησε ένα μήνυμα από την επίσημη σελίδα των οπαδών της Βίρτους, που αναφέρουν χαρακτηριστικά «Euromafia», ενώ κατόπιν ανέφερε την δική του πρόταση ώστε να λυθούν τα προβλήματα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αυτό είναι από τον επίσημο λογαριασμό των οπαδών της Βίρτους. Πάρα πολλές ομάδες διαμαρτύρονται. Κάτι πρέπει να γίνει για την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Το να αλλαχθεί ο Στόουκς και να πάρει την θέση του ο Ιερεθουέλο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Η μόνη λύση είναι νέοι διαιτητές όλοι μαζί. Το επίπεδο των τωρινών διαιτητών είναι χαμηλό. 3-4 ομάδες έχουν διεισδύσει στο σύστημα των πρώην Γιουγκοσλάβων. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιες.

Η αλλαγή στο management ήταν το πρώτο βήμα για να αρχίσουμε να κεφαλαιοποιούμε το προϊόν. Αλλά με τέτοιο επίπεδο διαιτητών αμφιβάλω ότι ισχυροί σπόνσορες θα θέλουν να βάλουν το όνομά τους δίπλα σε μια τέτοια διοργάνωση. Μόνο εταιρίες ιδιοκτητών ομάδων ή που συνδέονται μαζί τους θα κουβαλήσουν με χορηγίες μια τέτοια Λίγκα, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια».

Μετά από λίγη ώρα πάντως οι σχετικές αναρτήσεις κατέβηκαν.

Σχετικά άρθρα