Ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε αναφορικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ταξιδέψει στις Φιλιππίνες να δει την Ελλάδα.

«Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει μαζί του πρόσφατα. Μάλλον το έκανε ο Θανάσης. Δε ξέρω αν θα έρθουν εδώ, αλλά έλαβα μηνύματα για συγχαρητήρια από παλιούς παίκτες και προπονητές. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Γιάννη, ίσως όχι φέτος, αλλά έχει δείξει πως θέλει να βοηθήσει την Εθνική. Είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Ας τον έχει ο Θεός γερό και στο μέλλον να είναι παρών για να βοηθήσει ξανά την Εθνική ομάδα» απάντησε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο Γιάννης αγαπά την Εθνική ομάδα, του αρέσει να παίζει για την Ελλάδα και το έχει αποδείξει τόσα χρόνια. Όμως έπρεπε να ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών των Μπακς και να κάνει μια επέμβαση που δεν του επέτρεψε, δυστυχώς, να είναι εδώ μαζί μας. Όμως δεν ήταν μόνο ο Γιάννης. Ήταν ο Κώστας, ο Σλούκας, ο Ντόρσεϊ, ο Καλάθης και πολλοί παίκτες που δεν μπορούσαν να ήταν μαζί μας για διάφορους λόγους.

Οι παίκτες που αποδέχτηκαν την κλήση, οι 18 που ήρθαν στην προετοιμασία, είπαν πως είμαστε αυτοί που είμαστε και πάμε να παλέψουμε. Φέτος μπορεί να είμαστε τα αουτσάιντερ, αλλά το παιχνίδι δεν έχει χαθεί πριν αρχίσει. Κερδίσαμε την Ιορδανία, είχαμε κάποια κέρδη απέναντι στις ΗΠΑ και πήραμε τον τελικό με τη Νέα Ζηλανδία. Οι παίκτες έχουν καλό δέσιμο και είμαστε περήφανοι για την ομάδα σαν ομοσπονδία, σαν χώρα και εγώ σαν προπονητή”, τόνισε.

Σχετικά άρθρα