Την εμπειρία του με τον κορωνοϊό καθώς βρέθηκε θετικός με αποτέλεσμα σε καραντίνα περιέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την επιστροφή του και την εντυπωσιακή του εμφάνισή του εναντίον των Σέλτικς.

Αρχικά ο Greek Freak εξομολογήθηκε ότι «απόλαυσα κάθε στιγμή, δεν θα πω ψέματα». «Μετά από μερικές ημέρες μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, είδαμε ταινίες, απολαύσαμε τα Χριστούγεννα. Κοιτώντας το θέμα εγωιστικά, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παλεύουν σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μαζί τους».

Σe ερώτηση για το αν υπήρξε κάτι που τον θορύβησε πριν διαγνωστεί θετικός στον κορvνοϊό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε «ένιωθα καλά, επέστρεψα στο Μιλγουόκι και βρέθηκα θετικός».

«Μπήκα στο πρωτόκολλο στο σπίτι μου. Ήμουν κυρίως στο υπόγειο, έβλεπα ταινίες, έτρωγα σνακς και έπινα πολλά υγρά. Ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολα. Το να βλέπω την ομάδα να παίζει, ένιωθα ότι δεν βοηθάω. Πρέπει όμως να είσαι ασφαλής. Ένιωσα καλύτερα όμως, βγήκα αρνητικός και επέστρεψα. Βρέθηκα στο παρκέ για 2 ημέρες για να βρω ρυθμό και να φύγει η σκουριά, έτρεξα και επέστρεψα. Μου έλειψε το μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σχετικά άρθρα