Το ποιος είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης το γνωρίζουν και οι… πέτρες. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί όμως (στην πραγματικότητα ελάχιστοι) είναι πως ο «Ξανθός» θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, παίρνοντας τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου και του Ρικ Πιτίνο, τον οποίο τον… πρόλαβε ο κορωνοϊός!

Έχουν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία φορά που ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής κάθισε στον πάγκο όπου πρόκειται να επιστρέψει: αυτόν της «επίσημης αγαπημένης» των Ελλήνων.

Κι αν το το 2003 δεν κατάφερε στο Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας να οδηγήσει τη γαλανόλευκη στο βάθρο των μεταλλίων (5η θέση), τώρα ο… πειρασμός που ακούει στο όνομα «Γιάννης Αντετοκούνμπο» και η πείνα για ένα μετάλλιο (σ.σ. τελευταίο ήταν το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ του 2009) κάνουν τον Γιάννη Ιωαννίδη να θέλει να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του με τον πλέον ιδανικό τρόπο! Αυτός δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει η Εθνική Ελλάδας με κάτι… λαμπερό στις αποσκευές της από την επόμενη μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

Και για όσους το ξέχασαν… καλή πρωταπριλιά, καλό μήνα!

Σχετικά άρθρα