Ένα περιστατικό από την πρώτη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, έφερε στο φως ο Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας μέσω του βιβλίου «Γιάννης – Γράφοντας Ιστορία» των εκδόσεων Κάκτος.
«Όταν στις 13 Ιανουαρίου 2014 του έδωσαν τεχνική ποινή στον αγώνα που έχασαν οι Μπακς στο Τορόντο, έτρεξε στον διαιτητή να τον παρακαλέσει να την αποσύρει.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το πρόστιμο των 2.000 δολαρίων που επέβαλλε ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας» αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος.
Σημειώνεται, πάντως, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αντετοκούνμπο τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και εννέα μέρες νωρίτερα, στις 4 Ιανουαρίου 2014, στο εκτός έδρας ματς των Μπακς με τους Σανς.
Πηγή: pickandroll.gr