«Σε ένα εξαιρετικά δυνατό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, υψηλού επιπέδου αθλητές και καταξιωμένους προπονητές, ο Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αθηναϊκό σύλλογος.

Αναλυτικά: «Η χθεσινή μας πεντακάθαρη νίκη με 85-79 επί του Α.Ο. Δάφνης σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση του μπάσκετ, απλά επιστέγασε με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη τη σεζόν.

Κόντρα σε ατυχίες, σε τραυματισμούς και σε φυγή παικτών που το μόνο ενδιαφέρον τους αντλούνταν σε πρόσκαιρα κέρδη, ο Ίκαρος κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κερδίσει τη θέση του στους αγώνες κατάταξης.

Πολλά συγχαρητήρια στον coach Βαγγέλη Βλάχο και στον προκάτοχο του, coach Σωτήρη Νικολαΐδη που έβαλε το δικό του λιθαράκι και σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας που έμειναν προσηλωμένοι και με μοναδικό «όπλο» τη σκληρή δουλειά κατάφεραν να μας κάνουν όλους υπερήφανους. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και τους… αφανής ήρωες που έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο σε αυτή την επιτυχία, καθώς τόσο ο Σιδέρης Τριανταφύλλου και ο έφορος Παύλος Ανδρέου βοήθησαν σημαντικά».

Σχετικά άρθρα