Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρεται στα συμπεράσματα που βγήκαν από τα παιχνίδια που απουσίασε ο Κώστας Σλούκας για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Τι μας έδειξαν τα ματς που δεν είχε ο Παναθηναϊκός στη διάθεση του τον Κώστα Σλούκας; Απλά, αποδείχθηκε περίτρανα το πόσο εξαρτάται το παιχνίδι της ομάδας από τον διεθνή γκαρντ.

Ο… καλός Σλούκας ειναι αναντικατάστατος στους Πράσινους. Μπορεί να «στήσει παιχνίδι» με τον ψηλό, να κάνει διείσδυση και να διασχίσει κάθετα τον αγωνιστικό χώρο, να ελευθερωθεί και να επιχειρήσει σουτ με το αριστερό.

Απλά με την απουσία του ο Σλούκας έκανε μπόλικο θόρυβο και επί της ουσίας φανέρωσε τι πρέπει να φτιάξει ο Αταμάν αν θέλει να υλοποιηθούν όλες του οι προσδοκίες. Την περιφέρεια της άλλοτε πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Γιατί ο προπονητής που εδώ και λίγους μήνες οδηγεί τον Παναθηναϊκό, υποσχέθηκε να πάει μακριά η ομάδα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην ελληνική λίγκα, θέλει να δώσει ώθηση στο σύνολο και καταλαβαίνει πώς κάποια «μεγάλα αποτελέσματα» θα φέρουν παραπάνω χαμόγελα στο ΟΑΚΑ».

Σχετικά άρθρα