Σύμφωνα με την «AS» η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει ήδη τέσσερις προτάσεις στον Μίροτιτς για να λύσει το συμβόλαιό του και εκείνος τις έχει απορρίψει όλες!

Μάλιστα, η μοναδική αντιπρόταση που έχει κάνει η πλευρά του παίκτη και προς το παρόν είναι ανένδοτη, είναι να εισπράξει όλο το ποσό που δικαιούται για τα δύο χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιό του. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το ποσό αυτό είναι ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ!

Βάσει του συμβολαίου του, ο Μίροτιτς λαμβάνει ετησίως 11 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα. Ένα μεγάλο μέρος του ποσού είναι για την κάλυψη της εφορίας και έτσι στον τραπεζικό λογαριασμό του Μαυροβούνιου μπαίνουν «καθαρά» κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Όπως φαίνεται, η πλευρά του παίκτη δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει και δείχνει έτοιμη να το πάει στα… άκρα. Βέβαια, δεν είναι απίθανο η συγκεκριμένη υπόθεση να καταλήξει ακόμη και στα δικαστήρια.

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα από αυτό το καλοκαίρι έχει αποφασίσει να μειώσει περίπου κατά 1/3 το μπάτζετ της. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, δηλαδή, από τα 40 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος, από την επόμενη σεζόν θα είναι στα 27 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα