Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο χθεσινό (16/3) ματς με την Καρδίτσα όπως μετέδωσε στον άερα της ΕΡΤ ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου, Λεωνίδας Μενεγάκης, και γι’ αυτό το λόγο δε χρησιμοποιήθηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης αφότου κάθισε στον πάγκο.
«Ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει κάτι. Όταν αντικαταστάθηκ, έκανε ένα πολύ “παιδικό” λάθος στο κέντρο. Είχε πάρει απόφαση να τον αλλάξει νωρίτερα ο Μπαρτζώκας γιατί δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο που κινούνταν σε άμυνα και επίθεση.
Κοιτώντας προς τον πάγκο, ο Μήτρου-Λονγκ το κατάλαβε και… πάγωσε. Είδε τον προπονητή του, δηλαδή, να του διαμαρτύρεται. Είδε τον αναπληρωματικό να έρχεται, θόλωσε, έχασε την μπάλα και βγήκε… πανηγυρικά. Και δεν τον ξανάβαλε» απάντησε στον Βαγγέλη Ιωάννου, που μετέδιδε τον αγώνα, και τον είχε ρωτήσει προηγουμένως γιατί δεν ξαναμπήκε στο παρκέ ο ομογενής γκαρντ.



