Το «Backdoor Podcast» ανέλυσε τις εξελίξεις γύρω από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σέρβο γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, Βασίλιε Μίτσιτς.
«Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δημιουργήσει μια ισχυρή περιφερειακή γραμμή με τους Ναν, Σλούκα, Μπράουν και Γκραντ. Παρόλα αυτά, έχει καταθέσει πρόταση στον Μίτσιτς, ξεκαθαρίζοντάς του πως τον θεωρεί το επόμενο μεγάλο πρόσωπο της ομάδας. Με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται στα τελευταία στάδια της καριέρας του, ο Μίτσιτς προορίζεται για ηγέτης. Επιπλέον, η εξαιρετική σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πιθανή μετακίνησή του στην Αθήνα» αναφέρει το δημοσίευμα.
Όσον αφορά τα εμπόδια της μεταγραφής, σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να κάνει τον Ναν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, γεγονός που σημαίνει πως η προσφορά προς τον Μίτσιτς δεν θα ξεπερνά το συμβόλαιο του Αμερικανού. Έτσι, η πρόταση των «πράσινων» θα είναι οικονομικά χαμηλότερη από εκείνες των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων ομάδων.
Παράλληλα, πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Λορέντζο Μπράουν. Αν ο Ισπανός γκαρντ δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες, οι πιθανότητες απόκτησης του Μίτσιτς θα αυξηθούν. Αν, όμως, επανέλθει στο υψηλότερο αγωνιστικό του επίπεδο, ο διαθέσιμος χώρος για τον Σέρβο περιορίζεται σημαντικά.