Αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη και το μόνιμο σημείο αναφοράς του Λαυρίου. Ο λόγος για τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος εξελίχθηκε εντυπωσιακά στα χέρια του Χρήστου Σερέλη, με την εμπιστοσύνη που υπήρχε προς το πρόσωπό του απέκτησε πλήρη αυτοπεποίθηση και πέρασε σε άλλο επίπεδο. Έχει όμως να κερδίσει κάτι άλλο απ’ όλη αυτή τη διαδικασία;

Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που μάζεψε είναι υπεραρκετές. Ο ίδιος θεωρεί το λιμάνι σπίτι του. Λογικό να «δεθεί» τόσο πολύ. Πλέον, είναι 24 ετών και θα πρέπει να… ανοίξει τα φτερά του. Μικρός είχε τολμήσει να πάει απευθείας από τους Αγίους Αναργύρους, στον Ολυμπιακό. Εκεί, έμαθε πολλά, αλλά δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες. Δεν ήταν έτοιμος, εξάλλου. Έκτοτε έκανε τον κύκλο του μέχρι να έρθει η καταξίωση με τους Λαυριώτες.

Τώρα, μπορεί να τολμήσει. Θα είναι η επιστροφή στον Πειραιά; Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο λόγω της… πολυκοσμίας στα γκαρντ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μήπως θα είναι ο Παναθηναϊκός; Πέρυσι ακούστηκε έντονα. Τελικά, έμεινε στο Λαύριο και βελτίωσε κι άλλο το μακρινό του σουτ, ενώ είχε και τρομερές δημιουργικές επιδόσεις.

Βασίλη, τόλμα το και δεν θα χάσεις… Η τύχη εννοεί τους τολμηρούς!

Πηγή: dunnks.com.cy

Σχετικά άρθρα