Ο Μπράντον Πολ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση μέσω Twitter στον Ουέιντ Μπάλντγουιν μετά το παιχνίδι της Μπανταλόνα με την Μπασκόνια, εμπλέκοντας τον Ουίλ Τσέρι και τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό!

Ο Πολ, μετά το τέλος του ματς, ισχυρίστηκε ότι ο Μπάλντγουιν τον έφτυσε, γεγονός που τον έκανε έξαλλο και αναφέρθηκε στον τσακωμό του Μπάλντγουον με τον Ουίλ Τσέρι που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του δεύτερου από τον Ολυμπιακό!

Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο του 2020 ο Τσέρι τσακώθηκε με τον Μπάλντγουιν και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας μαζί του, κρίνοντάς τον υπεύθυνο του επεισοδίου.

«Είμαι επαγγελματίας πάνω απ’ όλα όμως δεν θα αφήσω κάποιον που προσπαθεί να με φτύσει στο πρόσωπο. Κράτησα το στόμα μου κλειστό για τρία χρόνια για αυτόν τον δειλό! Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον χαρακτήρα του και θα σας πει. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τον Ολυμπιακό του 2019-20. Θα σας πουν αμέσως. Ποντάρω τον μισθό μου! Ακόμα μισώ ό,τι έκαναν στον αδελφό μου, τον Ουίλ Τσέρι όταν ο Μπάλντγουιν του έκανε το ίδιο.

Ρωτήστε όποιον θέλετε για αυτό το θέμα. Σε ποια ηλικία σταματάς να τραβάς το χέρι σου στη χειραψία μετά από τους αγώνες; Το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτό το παιδί! Δεν λέω τίποτα για να σοκάρω. Όταν οι άνθρωποι λένε ψέματα, το κάνουν επειδή φοβούνται και νιώθουν ευάλωτοι ή χρειάζονται κάτι. Σταμάτησα να λέω ψέματα, έχω ωριμάσει. Όσοι με έχουν προπονήσει ή έχουν παίξει μαζί μου, γνωρίζουν τον χαρακτήρα μου».

Σχετικά άρθρα