Ο Κέντρκ Ναν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Ναν και είναι λογικό να έχει συγκεντρώσει πάνω τα βλέμματα πολλών ομάδων της Euroleague.

Ο Αμερικανός σκόρερ φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Μονακό, η οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις (όχι μικρές) οικονομικές του απαιτήσεις, με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, να έχει έχει τον πρώτο λόγο εφόσον ο παίκτης αποφασίσει να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Τι θα συμβεί όμως αν ο Ναν προτιμήσει να αφήσει το «τριφύλλι» όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του στο φινάλε της σεζόν; Η Μονακό τον θέλει και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την αποδέσμευση του Μάικ Τζέιμς (του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Πριγκιπάτου εκπνέι το καλοκαίρι).

Με δεδομένες τις «σειρήνες» από Πειραιά για τον Τζέιμς, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δικό του τον εν δυνάμει MVP της φετινής Euroleague. Το παραπάνω σενάριο θα μας απασχολήσει έντονα στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς μιλάμε για δύο τρομερούς παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα σε όποια ομάδα παίζουν.

Σχετικά άρθρα