Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό τας τον ως ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Ο έμπειρος προπονητής έδωσε την εξήγηση του για την ήττα της Ούνικς από την ελληνική ομάδα, αναφέροντας στη συνέντευξη Tύπου:

«Το παιχνίδι ήταν σκληρό. Στις πρώτες δύο περιόδους παίξαμε κακή άμυνα και επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα. Μετά το σκορ πήγαινε εναλλάξ. Κλειδί του αγώνα ήταν πως δεν βρήκαμε πόντους στην αρχή της παράτασης. Παίζαμε άμυνα με αλλαγές και οι έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό και το μειονέκτημά μας. Έτσι εξηγείται η διαφορά στις ασίστ. Δυστυχώς το παιχνίδι έγειρε προς τον Ολυμπιακό αν και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και εμείς»

Ο Κροάτης τεχνικός εξήγησε στη συνέχεια για το διάστημα της παράτασης: «Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα, ένα από τα φαβορί για το Final 4. Παίζει εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός. Το σκορ ήταν 7-10 στην παράταση, ούτε εκείνοι μπορούσαν να σκοράρουν. Δεν ήταν παιχνίδι για τις επιθέσεις. Περίμενε τις αλλαγές στην άμυνα ο Ολυμπιακός, είχε εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα. Εμείς είχαμε χαμηλό ποσοστό, χάσαμε εύκολα καλάθια, όπως σε στιγμές του Μπράουν και του Τζεκίρι».

Σχετικά άρθρα