Ακροβατεί σε ένα σκοινί η παραμονή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Θα κοπεί ή θα φτάσει η υπόθεση σε happy end; Ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, ούτε θετική, ούτε αρνητική!

Είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας το πρόβλημα; Εξαιτίας του ο διεθνής γκαρντ δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο; Μήπως ακούγονται πολλές ανακρίβειες από άτομα που δεν έχουν πραγματικά ιδέα τι γίνεται; Ας δώσουμε μια φάση εικόνα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών και ο περιβόητος ρόλος… του ηγέτη των 20 λεπτών είναι μόλις το 25-30% του προβλήματος. Τα κλειδιά τα κρατάνε οι Αγγελόπουλοι. Αυτοί θα πρέπει να γεφυρώσουν τις διαφορές με τον υπαρχηγό της ομάδας για να ρίξει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Η σχέση του με τον κόσμο όπως φάνηκε και στην φιέστα είναι εξαιρετική. Είναι αποδεκτός και κάποιες φορές μάλιστα γίνεται αντικείμενο λατρείας. Πρόκειται για ντελικάτο παίκτη που έχει βάλει μεγάλα σουτ κατά καιρούς και ο λαός της ομάδας τον εκτιμάει αφάνταστα.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πάρει τον Φακούντο Καμπάτσο, ίσως και τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά. Υπάρχουν ανταγωνιστές. Υπάρχει και ο Ζοτς που κινδυνεύει να χάσει βασικούς παίκτες του. Όμως, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τον Σλούκα και αν χειριστεί το θέμα σωστά, τότε θα πάρει υπογραφές πριν καν μπει ο Ιούλιος…

Πηγή: dunks.com.cy

Σχετικά άρθρα