Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρεται στη μεταγραφική τακτική που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα»:

«Την ομάδα που ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 2-3 χρόνια για να τη φτιάξει, ο Παναθηναϊκός θέλει να την αποκτήσει άμεσα, ώστε να επανέλθει από αυτή τη σεζόν στην κορυφή και να κερδίσει τους τίτλους που στερήθηκε τα τελευταία χρόνια που οι «ερυθρόλευκοι» κυριαρχούν.

Διαβλέποντας πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε πρόβλημα με το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ του αν αποχωρούσαν οι Βεζένκοφ και Σλούκας, όπως κι έγινε, άρχισε να υπογράφει τον ένα μετά τον άλλο όλους τους Έλληνες που μπορούν να σταθούν σε επίπεδο Euroleague.

Από τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Μωραΐτη, μέχρι τον Παπαπέτρου και τον Μήτογλου, ενώ ακούγεται εσχάτως ότι μέχρι και για τον Ντόρσεϊ, αν φύγει τελικά από τη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Οι «πράσινοι» έφτιαξαν έναν ποιοτικό ελληνικό κορμό κι από την άλλη έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό, που δεν βρίσκει καλούς Έλληνες για να ενισχύσει τον δικό του ελληνικό κορμό.

Με άλλα λόγια ο Παναθηναϊκός παίζει σε διπλό ταμπλό αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική περίοδο. Κινείται για τη δική του ενίσχυση και ταυτόχρονα για την αποδυνάμωση του βασικού του αντιπάλου. Στο γήπεδο θα φανεί πόσο επιτυχημένη είναι αυτή η τακτική».

Σχετικά άρθρα