Ο Πανερυθραϊκός προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, καθώς παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε να καταβάλλει όλους τους μισθούς στους παίκτες, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον σύλλογο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας του νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής και ήταν το ακλόνητο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Πανερυθραϊκού:

«Μπορεί η φετινή αθλητική χρονιά να τελείωσε απότομα για όλους, να στέρησε χαρές αλλά και λύπες που δίνουν αξία σε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε, αλλά σημασία έχει που μείναμε υγιείς και έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις δραστηριότητες μας.Με την οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου οι υποχρεώσεις μεταξύ παικτών και ομάδων έλαβαν τέλος.

Ο Πανερυθραϊκός όμως δεν στάθηκε εκεί και σε συνέχεια της απόλυτης συνέπειας και φερεγγυότητας σε όλες τις υποχρεώσεις που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και το απέδειξε και φέτος μέχρι την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, αποφάσισε να καλύψει τις ανάγκες μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Εφόσον οι αγωνιστικοί χώροι είναι κλειστοί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι παίκτες είναι να εκδηλώσουμε με αυτή την ανακοίνωση την απόλυτη ικανοποίηση μας από το Δ.Σ. του συλλόγου και του πρόεδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου για αυτή τους την στάση σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση για όλη τη κοινωνία.

Παράλληλα, θεωρούμε ότι φέτος δώσαμε το 100% σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά και με αυτή τη κίνηση ο σύλλογος δείχνει και με το παραπάνω την ικανοποίηση του προς το πρόσωπο μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλαμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο (όσο αυτή κράτησε) και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για αυτή την αναγνώριση.

Εις το επανιδείν».

Σχετικά άρθρα