Ο Αργύρης Πεδουλάκης έφτασε σε ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς ξεπέρασε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε αριθμό παιχνιδιών στην Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Παρότι δεν το συνδύασε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αφού το Περιστέρι Βίκος Cola ηττήθηκε από τον Ήφαιστο, ο Αργύρης Πεδουλάκης έφτασε χθες σε ένα ακόμη σπουδαίο, ατομικό επίτευγμα. Ο προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola, έγινε ο 4ος σε αγώνες Πρωταθλήματος τεχνικός, από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64). Το χθεσινό ήταν το 448ο παιχνίδι του και με αυτό προσπέρασε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Πεδουλάκης δεν… προλαβαίνει πάντως να αναρριχηθεί περισσότερο στη σχετική λίστα στη φετινή σεζόν, αφού απέχει 41 παιχνίδια από την 3η θέση και τον Γιάννη Ιωαννίδη (489).

Παράλληλα η χθεσινή, ήταν η 200ή ήττα του στους πάγκους της κατηγορίας σε 448 παιχνίδια.

Ακόμη στο ματς της Λήμνου…

*Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία της Betshop Basket League που έφτασε τα 1.100.

*Ο Στίβεν Γκρέι είχε 18 πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 700 σε 61 παιχνίδια στην Betshop Basket League».

Σχετικά άρθρα