Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των ΗΠΑ ο μάνατζερ του Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φολκ, ισχυρίστηκε ότι ο Σκότι Πίπεν ζήλευε τον «Air», ενώ επίσης τόνισε πως σήμερα ο Τζόρνταν θα είχε 50-60 πόντους μέσο όρο.

«Ο Πίπεν ζήλευε τον Μάικλ. Έχει πει κατά καιρούς διάφορα πράγματα που δείχνουν ότι ο ΛεΜπρόν είναι καλύτερος του Τζόρνταν. Αν είσαι ο Σκότι Πίπεν και ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκείνος που ουσιαστικά έφτιαξε την καριέρα σου και είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά, οτιδήποτε αρνητικό και αν πιστεύεις, απλά κράτα το για τον εαυτό σου. Είδαμε στο ντοκιμαντέρ ότι ήθελε να μείνει εκτός ο Πίπεν για χαζούς ρόλους. Για ημικρανία. Πιστεύει κανείς ότι ο Μάικλ θα έχανε ματς για τέτοιον λόγο; Μόνο αν του έδεναν το πόδι δεν θα έπαιζε» είπε ο Φολκ, όπως επίσης ότι:

«Με την μηδενική άμυνα που παίζεται σήμερα, χωρίς hand-checking και με τους κανόνες που υπάρχουν, ο Μάικλ Τζόρνταν θα είχε μέσο όρο 50-60 πόντους! Και θα σούταρε με ποσοστό 75% στα σουτ εντός παιδιάς. Αν δεν μπορούσες να τον παίξεις με hand-checking θα ήταν ασταμάτητος».

Σχετικά άρθρα