Δεν καίγεται να κρατήσει τον Νέντοβιτς ο Δημήτρης Πρίφτης. Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ από το tovima.gr, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:

«Εκείνο που δεν είναι γνωστό και μπορεί να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα είναι οι σκέψεις του Δήμητρη Πρίφτη αναφορικά με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του «10» δεν είναι και απόλυτα θετικές ως προς την παραμονή του.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, ο πρώην προπονητής της Ούνικς δεν τρελαίνεται να διατηρήσει το σέρβο άσο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς είναι επιφυλακτικός απέναντι αφενός μεν στην ευαισθησία του στους τραυματισμούς, αφετέρου δε στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν παίκτη αρκετά σοφτ για τις απαιτήσεις της σημερινής Euroleague.

Ο Πρίφτης προφανώς και αναγνωρίζει το σπάνιο ταλέντο του Νέντοβιτς, όμως δεν είναι βέβαιος ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μια τόσο σκληρή λίγκα. που τείνει όλο και περισσότερο προς την αθλητικότητα και το μέγεθος.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί και φυσικά κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως η αλήθεια είναι ότι το μέλλον του «Νέντο» στον Παναθηναϊκό μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται.

Φυσικά, για να καταλήξει ο Πρίφτης στο ότι δε θέλει να πορευτεί μαζί του, θα πρέπει να έχει βρει και παίκτη που στη σούμα θα του δώσει περισσότερα από όσα ο Σέρβος, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι».

Σχετικά άρθρα