Η μάχη της παραμονής στη Β’ Εθνική Βορρά είναι συναρπαστική και τα Φάρσαλα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και πλέον έχουν το… πάνω χέρι για την επίτευξη του στόχου της πολυπόθητη παραμονής, με τον Σωτήρη Γκιουλέκα να κάνει τη διαφορά!

Μολονότι πλησιάζει στο 40ο έτος της ηλικίας του, ο χαρισματικός φόργουορντ με τη σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και στο ντέρμπι με τον Κ.Σ. Γέφυρας σκόραρε 22 πόντους, ξεπερνώντας τον ήδη εντυπωσιακό μέσο όρο των σχεδόν 20 πόντων ανά παιχνίδι. Η κλάση του Λαρισαίου παίκτη είναι υψηλού επιπέδου και στα δύσκολα βγαίνει μπροστά, συμβάλλοντας τα μέγιστα, μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες του, στα τρία συνεχόμενα ροζ φύλλα που έχουν φέρει την ομάδα του πάνω από την… εντατική όπου βρισκόταν πρόσφατα.

Ο Γκιουλέκας έχει δίπλα του συμπαίκτες με υψηλές παραστάσεις όπως ο Δημήτρης Δέσπος και ο Γιώργος Λεπενιώτης, που δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, δημιουργώντας μια φοβερή τριπλέτα, που σε συνδυασμό με τα ταλαντούχα παιδιά, δημιουργούν ένα σύνολο που στέκεται σε αξιόλογο επίπεδο.

Σχετικά άρθρα