Όπως αποκάλυψε το «ΤΜΖ», ο Ραζόν Ρόντο φέρεται να απείλησε με όπλο την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, μετά από έντονο καβγά που είχαν.

Η Άσλεϊ Μπάτσελορ ζήτησε την προστασία εκείνης των παιδιών της, τον γιο και την κόρη της, από την αστυνομία του Λούιβιλ, καθώς φοβάται για τη ζωή τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα δύο παιδιά ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Μπάτσελορ, όλα έγιναν στις 11 Μαΐου. Ο βετεράνος NBAer έπαιζε ένα βίντεο γκέιμ με τον γιο του και στη συνέχεια η μητέρα του του ζήτησε να διακόψει το παιχνίδι και να μαζέψει τα ρούχα του. Αυτό, φέρεται να έκανε έξαλλο τον ΝΒΑer, ο οποίος αρχικά πέταξε την κονσόλα στον τοίχο, άρχισε να φωνάζει και να σπάει διάφορα πράγματα.

Στη συνέχεια, ο Ρόντο φέρεται να είπε στη πρώην σύζυγό του: «Είσαι νεκρή» και ακολούθως αποχώρησε από το σπίτι, επιστρέφοντας περίπου 15 λεπτά αργότερα, κρατώντας ένα όπλο στο χέρι του και χτυπώντας μανιασμένα την πόρτα.
Από ‘κει και πέρα, ύστερα από την απόφαση του τοπικού δικαστή, η Μπάτσελορ έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα απέναντι στον Ρόντο, ωστόσο από την άλλη ο βετεράνος γκαρντ δεν κατηγορείται επίσημα για κάτι, οπότε δεν έχει συλληφθεί, ενώ ούτε το περιβάλλον του, ούτε και ο ίδιος έχουν σχολιάσει κάτι.

Σχετικά άρθρα