«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα, στο δίνω. Γνωρίζοντας πως ήταν να πας στον Ολυμπιακό πήρες κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο για να αποδεσμευθείς. Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Και εσύ φίλε ενώ σου λένε ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει. Chapeau. Έχεις αρχ… ρε φίλε, εγώ σε πάω. Κάθε καλό σου εύχομαι, ακόμα και αν σε εξαναγκάσουν. Γιατί μάλλον θα σου πουν κιόλας ότι δεν θα σε βάζουν ούτε 1”, αν με ακολουθείς. Καλή συνέχεια»

Αυτά ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο σχετικό story που ανέβασε για τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Η απορία μας είναι γιατί να κάνει unfollow τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Αργεντινός γκαρντ; Με ποια λογική; Εδώ ο Σλούκας ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο instagram, που τόσα και τόσα έχει… σούρει στην πρώην ομάδα του!

Και πόσοι και πόσοι παίκτες άλλαξαν στρατόπεδο και στα social media δεν έχουν κάνει… αφαίρεση του διαδικτυακού παρελθόντος τους; Σε δουλειά να βρισκόμαστε, έτσι;

Σχετικά άρθρα