Μετά τη φιλική νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε εκνευρισμένος! Ο λόγος; Επειδή ρωτάθηκε σχετικά με τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να είναι πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ιτούδη.

Για την ακρίβεια, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ προσπάθησε να τον ρωτήσει κι εκείνος έφυγε, λέγοντας: «Μα σε παρακαλώ τώρα. Μιλάμε για το Περιστέρι τώρα».

Προηγουμένως ο Σπανούλης είχε πει: «Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρσι. Εκείνη η ομάδα ήταν 10 μήνες, αυτή είναι 10 μέρες. Ας μην ενθουσιαζόμαστε κατευθείαν ή απογοητευόμαστε. Κρατάμε τα θετικά μας. Να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας.

Τι να μιλήσουμε για μπάσκετ; Συμπαραστεκόμαστε σε όλο τον κόσμο, σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνούνε. Για εμένα το μπάσκετ αυτή τη στιγμή είναι σε δεύτερη μοίρα. Απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε δίπλα σε όλους τους ανθρώπους. Τους συμπονούμε και συμπαραστεκόμαστε δίπλα τους. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε όλα καλά.

Άμεση προσαρμογή με δέκα καινούργιους παίκτες δεν γίνεται. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Χαμηλά το κεφάλι. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν. Να έχουμε υγεία και θα δούμε».

Σχετικά άρθρα