Ο Τζον Στόκτον, μεταξύ άλλων πρώτος στις ασίστ και στα κλεψίματα στην ιστορία του NBA– παραχώρησε συνέντευξη και με την κουβέντα να πηγαίνει σε παλαιότερη δήλωσή του ότι πάνω από 100 επαγγελματίες αθλητές έχουν πεθάνει επειδή υποβλήθηκαν στο εμβόλιο του κορωνοϊού, υποστήριξε ότι αυτός ο αριθμός πλέον είναι πολύ μικρός!

«Νομίζω πως πλέον είναι καταγεγραμμένο ότι είναι κοντά στους 150 και σίγουρα πάνω από 100 επαγγελματίες παίκτες, στην καλύτερή τους ηλικία, που πέθαναν ενώ είχαν εμβολιαστεί, στο γήπεδο» υποστήριξε αρχικά ο Στόκτον, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Νόμιζα ότι είναι κοντά στους 300 όταν είχα υποστηρίξει ότι είναι 100 σε εκείνη την συνέντευξη. Είχα πάνω από 300 ονόματα, οπότε ένιωσα σίγουρος όταν έλεγα ότι είναι 150. Πολλοί αμφισβητούσαν αυτά που έλεγα, αλλά είχα αποδείξεις, χαρτιά με ονόματα. Είχα ονόματα, φωτογραφίες. Είναι πολύ περισσότεροι πλέον. Θα έλεγα ότι είναι πάνω από 1.000. Δεν λέω ότι είναι 1.000, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος ο αριθμός».

Ο Στόκτον ρωτήθηκε από πού προκύπτουν αυτοί οι αριθμοί και υποστήριξε ότι είχε πηγές που αποδείκνυαν τα λεγόμενά του, ωστόσο δεν κλήθηκε να τις παρουσιάσει.

Σχετικά άρθρα