Υποστολή σημαίας στον Ιωνικό Νικαίας, με τον Φώτη Βασιλόπουλο να αποχωρεί από τον Ιωνικό Νικαίας, όπου αποτέλεσε τον απόλυτο ηγέτη και κινητήριο μοχλό των δύο σερί ανόδων που έφεραν το ιστορικό σωματείο από τη Β’ Εθνική, στα μεγάλα σαλόνια! Ο Βαγγέλης Τσάπας φρόντισε να τον αποχαιρετίσει όπως του αρμόζει!

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του “εγκεφαλικού” πλέι μέικερ, τονίζοντας πως ήταν καταλύτης στις επιτυχίες. Υπενθυμίζουμε πως πέραν των δύο φετινών ανόδων, οι δυο τους είχαν πανηγυρίσει και τον προβιβασμό του Φάρου (σημερινός Ήφαιστος Λήμνου) στην Α1.

Η ανάρτηση:

Η πιο δύσκολη στιγμή έφτασε ….
Ο Μπασκετικός Κύκλος της παρέας έκλεισε …..
Στο μέγιστο σημείο και πολύ πιο επιτυχημένα κι όμορφα απ όσο θα περίμεναμε κι εμεις οι ίδιοι ….
Ξεκινάω λοιπόν με το πιο δύσκολο …..
Τον άνθρωπο που έγινε σύνθημα στα χείλη των Φίλων της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια και ουσιαστικά ήταν ο κινητήριος μοχλός της αναγέννησης του Ιωνικού …..
Με τον Φώτη μοιραστήκαμε 3 χρονιές ….
3 Ανόδους …. Αξέχαστες στιγμές σ όλα τα επίπεδα και πιστεύω ότι η επιλογή του να πλαισιώσει την παρέα ήταν κάτι που τον δικαίωσε πλήρως ….
Η αγάπη μου γι αυτόν κι ο σεβασμός μου για την Οικογένεια του είναι ειλικρινής κι άσχετη με την κοινή μας πορεία στο μπάσκετ …..
Θα μπορούσα να γράψω άπειρα πράγματα όμως αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία όταν 2 άντρες τα μοιράζονται κατ ιδιαν ……
Σίγουρα πάντως αυτά τα 3 χρόνια θα μείνουν βαθιά χαραγμένα μέσα μας για πάντα …..
Κι όπως λέει κι ο στίχος …..
<< Τι κι αν γεμίσαμε πληγες .....Βγήκαμε πάλι Νικητές ..... Γι αυτό να μην φοβάσαι πια .....>>

Σχετικά άρθρα