Ο Γιώργος Πάνου, ο ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκάλυψε το πως είχε αποκαλέσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, σε συνάντηση που είχαν μεταξύ τους το 2016.

Συγκεκριμένα είχε πει τα εξής στον ΣΠΟΡ FM 94.6: «Προ διετίας δια ζώσης δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι. Ήταν μια προσωπική συνάντηση στην Ομοσπονδία.

Μας κάλεσε, πήγαμε ένα ωραίο πρωινό. Επειδή ο Γιάννης και τα αδέρφια του θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο που δεν έχει προλάβει να τον ζήσει από κοντά και στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Ακόμα και σε αυτές τις ενέργειες που εκπροσωπούν τα παιδιά 100% κατάφερε να τον προσβάλει ως άνθρωπο, λέγοντας ότι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτόν και τον περιφέρουν ως αρκούδα με χαλκά και χαλινάρι. Έτσι τον παρομοίασε μπροστά του.

Εκείνο το ωραίο πρωινό ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει μέχρι και σήμερα σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου και απλά αποχωρήσαμε. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με τόσο διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων.

Ξεχνάμε ότι αναφέρεται σε ένα παιδί που το 2016 άφησε 106 εκατ. στο τραπέζι το όταν τον κάλεσαν οι Μπακς να υπογράψει το συμβόλαιο που θα του άλλαζε τη ζωή, αλλά αυτός πάγωσε τα πάντα και πήγε να παίξει προκριματικά στο Τορίνο. Τότε οι «κακοί» Μπακς που δημιουργούν σκευωρίες γιατί δε τον έπεισαν να μείνει πίσω; Ήταν δική του απόφαση, πήρε δικό του ρίσκο και για εκείνον και για την οικογένειά του. Απέξω τελείως μπορεί να φαίνεται μια αντιεπαγγελματική απόφαση. Μετά τον αποκλεισμό πήρε και μερίδιο ευθύνης και γύρισε να υπογράψει με κάποια λεφτά λιγότερα».

Για το διαβατήριο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Για το διαβατήριο είναι ξεκάθαρο. Είναι απίστευτο να απορρέει ακόμα και σήμερα από τον κο Βασιλακόπουλο πως ότι η ΕΟΚ έβγαλε διαβατήρια. Είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια και τέλος. Τι να πω, αυτά που έλεγαν στον Θανάση, ότι μέρα από μέρα βγαίνει. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης. Αδικούν οι δηλώσεις του τον Δημήτρη Μπούκα το δικηγόρο που μας πήρε από το χέρι και έτρεξε όλες τις διαδικασίες σε μια παρατημένη υπόθεση.

Ο κος Ιωαννίδης, τότε βουλευτής, είχε πει στον ΣΠΟΡ FΜ ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει το διαβατήριο του Αντετοκούνμπο. Σε όλο αυτό το διάστημα προφανώς είχε έρθει και η Ομοσπονδία της Ισπανίας, η εθνική Νιγηρίας που έμαθε για το ταλέντο, έτρεξαν να του κάνουν προτάσεις. Ένα παιδί που είχε τότε την υπομονή να περιμένει την όλη διαδικασία για να παίξει με την Εθνική του. Την εθνική της χώρας του. Τότε στα 18 είχε τη διαύγεια και την αποφασιστικότητα να μην πάρει τον εύκολο δρόμο που ήταν η Ισπανία, ή να πάρει ένα νιγηριανό διαβατήριο και να σηκωθεί να φύγει. Τώρα που είναι ένας από τους τοπ πέντε παίκτες του πλανήτη ξαφνικά τον χειρίζεται ο Πάνου, οι Μπακς και κάποιοι σπόνσορες. Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα να λέγονται».

Σχετικά άρθρα