Λόγω ηλικίας, σύμφωνα με το νόμο, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΟΚ, ωστόσο προχώρησε σε μια κίνηση ώστε να βάλει μπροστά ένα μεγάλο όνομα.

Είχε λοιπόν συνάντηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, προκειμένου ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να ηγηθεί του νέου σχήματος του νυν προέδρου της ΕΟΚ, έχοντας φυσικά τη στήριξη του.

Έτσι, η συνάντηση των δύο ανδρών προμηνύει μια μεγάλη αλλαγή στην δυναμική των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, καθώς αναμένεται να υπάρξει και τρίτη υποψήφια παράταξη. Θυμίζουμε, οι Παναγιώτης Φασούλας και Βαγγέλης Λίολιος είναι εδώ και καιρό ανταγωνιστές για την προεδρία, όμως όπως όλα δείχνουν θα δημιουργηθεί και τρίτο σχήμα υπό τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο Πρέλεβιτς είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπου και συζήτησαν αρκετά θέματα. Πάντως, δεν φάνηκε να αναφέρεται κάτι για την προεδρία της ΕΟΚ από τους δύο άνδρες. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάνε θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο σχήμα που θα δημιουργηθεί. Kαι αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα η υποψηφιότητα του. Ενώ, φαίνεται πως είναι «προϊόν» των στενών επαφών, που υπήρξαν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Πάντως, η υποψηφιότητα ενός τρίτου σχήματος με «μπροστάρη» τον Μπάνε Πρέλεβιτς αναμένεται να αλλάξει αρκετά την ισορροπία στις εκλογές της ομοσπονδίας.

Σχετικά άρθρα