Στην εκπομπή Pick And Roll της Cosmote TV έκανε δηλώσεις ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ να αποκαλύπτει τον λόγο που δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα στα social media, ο κόσμος με σταματάει και πιστεύει πως η απόφαση ήταν πως ήλθε η Εθνική Ελλάδας, μού έκανε πρόταση αλλά εγώ αποφάσισα να παίξω για τη Βουλγαρία. Να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε τα πράγματα όπως είναι… Κανείς ποτέ δεν ήλθε να μου πει, να ασχοληθεί, να κάνει το οτιδήποτε. Το ελληνικό διαβατήριο το πήρα με νόμιμο τρόπο, ζούσα πέντε χρόνια στην Ελλάδα, έδωσα τα χαρτιά μου… Δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος έμπρακτα, να έλθει να μου πει: “Ξέρεις τι, σε θέλουμε, είσαι καλός…”. Στην τελική δεν αδικώ κάποιον.

Όταν ήμουν 17-18 χρονών, μπορεί να μην έβλεπαν προοπτική σε εμένα ή το οτιδήποτε. Τα ελληνικά είναι η πρώτη μου γλώσσα, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό. Έμπρακτα δεν ασχολήθηκε κάποιος μαζί μου. Δεν τέθηκε θέμα ποτέ για το τι μπορεί να γίνει ώστε να γίνει κάποια αλλαγή».

Σχετικά άρθρα