Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ο GM των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντι ΜακΝέρ, σχολιάζοντας τις κινήσεις της ομάδας του στη φετινή offseason!
«Θα ξεκινήσω με το ότι είναι ο MVP της Ευρωλίγκας. Στην καλύτερη λίγκα εκτός του NBA, ο Βεζένκοβ ήταν ο MVP. Η ομάδα του είχε απίστευτες επιτυχίες, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημά της όσο και στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας απίστευτος σουτέρ. Έχει υπέροχη αίσθηση. Μπορεί να πασάρει την μπάλα. Μπορεί να κόψει στο καλάθι. Θα ταιριάξει πολύ, νομίζω, στην επίθεσή μας» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:
«Έχει βελτιωθεί ως ριμπάουντερ. Ένας από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ που έχουμε δει. Τέλος, θα πω ότι είναι νικητής. Θέλει να κερδίζει. Νοιάζεται για αυτό. Θα είναι μια διαφορετική πρόκληση για αυτόν, ερχόμενος εδώ στο ΝΒΑ. Και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη μετάβαση και την προσαρμογή του, νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να είναι πραγματικά ξεχωριστός».