Η υπόθεση του Κώστα Σλούκα είναι κομβικής σημασίας για το νέο Ολυμπιακό, ειδικά αν επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με την επικείμενη μείωση των ξένων παικτών. Ποια είναι τα νεότερα από το συγκεκριμένο μέτωπο;

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επαφή χωρίς ακόμα να έχουν γίνει οι καθοριστικές συνομιλίες για να κλείσει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού. Ο παίκτης ανήκει στην Φενέρμπαχτσε, έχοντας το δικαίωμα να “σπάσει” το συμβόλαιό του, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, καθώς περιμένει να δει πώς θα πράξει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει διακαώς για να “χτίσει” γύρω του τον νέο Ολυμπιακό και οι Αγγελόπουλοι θα… τινάξουν την μπάνκα στον αέρα αν διαπιστώσουν πως μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Τέτοιος Έλληνας παίκτης δεν υπάρχει… ούτε για αστείο αυτή τη στιγμή στην αγορά και οι Πειραιώτες ελπίζουν να τον πείσουν να γυρίσει στο λιμάνι.

Ποτέ αναμένονται εξελίξεις; Σίγουρα δεν θα αργήσουν πολύ. Πηγές μέσα από την πειραιώτικη ΚΑΕ αισιοδοξούν πως ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα να βρίσκονται πολύ κοντά στον Σλούκα. Παίζεται σκληρό πόκερ στο παρασκήνιο με την Ρεάλ Μαδρίτης -και όχι μόνο- να παραμονεύει, ενώ και η Φενέρ δεν θα τον αφήσει εύκολα να φύγει αν διαπιστωθεί πως η οικονομική ζημιά από τον κορονοϊό είναι διαχειρίσιμη.

Σχετικά άρθρα