Σε άρθρο της η Marca κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Λέικερς να φέρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Λος Άντζελες και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξουν να τα καταφέρουν.

«Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζει να κρατά τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος σε αγωνία. Ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ του οποίου το συμβόλαιo λήγει το 2021, μπορεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη παράταση του συμβολαίου του με τους Μπακς για πέντε σεζόν και 247 εκατομμύρια δολάρια. Aπόφαση που θα προκαλέσει ντόμινο στην αγορά» αναφέρει η ισπανική εφημερίδα και τονίζει πως:

«Ειδικά στους Λέικερς που έχουν ήδη καταρτίσει ένα σχέδιο για να προσπαθήσουν να πάρουν τον Έλληνα παίκτη την επόμενη σεζόν. Το πρώτο βήμα ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Αντετοκούνμπο, μια κίνηση στην οποία πολλοί είδαν μια στρατηγική για να πλησιάσουν τον αδερφό του, Γιάννη. Το δεύτερο βήμα στο σχέδιο των Λέικερς έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται ότι θα συνεχίσει με τους πρωταθλητές».

Σχετικά άρθρα