Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους Κινγκς, το Hoopshype αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για το συμβόλαιο που υπέγραψε Σάσα Βεζένκοφ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο MVP της Euroleague υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Στα δύο πρώτα, οι Κινγκς του προσφέρουν εγγυημένο συμβόλαιο, και η ενεργοποίηση της τρίτης σεζόν του, δηλαδή, του 2025-2026 εξαρτάται από την ομάδα.

Και τυπικά ολοκληρώθηκε η μετακίνηση εξάλλου του Βεζένκοφ στους Σακραμέντο Κινγκς οι οποίοι παρότι είχαν συμφωνήσει μαζί του με τον ίδιο να ανακοινώνει στον Ολυμπιακό την απόφασή του αυτή, δεν είχαν δικαίωμα να τον ανακοινώσουν.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη νομοθεσία του NBA έπρεπε να βγει το letter of clearence με τον Ολυμπιακό, ότι δηλαδή ο παίκτης δεν έχει κάποια εκκρεμότητα με την πρώην ομάδα του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφόριες φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο 20 εκ. δολ. για 3 χρόνια! Η Priority Sports, εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί το Βούλγαρο άσο, το ανακοίνωσε με τη σειρά της ενώ του ευχήθηκε για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του με ανάρτηση στα social media.

Δείτε το σχετικό ποστ:

Σχετικά άρθρα