Στη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο και ο Βασίλης Μπρατσιάκος αποδεικνύει τις ικανότητές του και εκτός συνόρων, κάνοντας περήφανη τη χώρα μας στο Κατάρ, έχοντας μάλιστα μια άκρως… ελληνική συνταγή!

Ο Ευβοιώτης κόουτς των επιτυχιών που έφερε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης από τα τοπικά της ΕΣΚΑΣΕ στην Α1, διαπρέπει στον πάγκο της Αλ Σαντ, φτάνοντας τουλάχιστον μέχρι την ημιτελική φάση οποιασδήποτε διοργάνωσης συμμετείχε, πάρα τον υψηλό ανταγωνισμό και τη δυναμική που υπάρχει στη χώρα όπου εργάζεται αλλά και στη Μέση Ανατολή.

Ο… ετσιθελικός -λόγω εξωγενών παραγόντων- αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου που θα του έδινε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο. Στο πλάι του έχει δύο πρωτοκλασάτους Έλληνες παίκτες, με σπουδαία διεθνή καριέρα, τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Φώτη Λαμπρόπουλο, επενδύοντας στην κλάση και την ποιότητά τους με τα αποτελέσματα να είναι ιδανικά. Τα καλύτερα έρχονται για τον Βασίλη Μπρατσιάκο, ο οποίος τόλμησε να ακολουθήσει το δρόμο του εξωτερικού και να πετυχαίνει τους υψηλούς του στόχους.

Σχετικά άρθρα