Ένα από τα καλύτερα 3Χ3 τουρνουά μπάσκετ ολοκληρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου “Π. Μώρος”.

Στην επιτυχία αυτή συντέλεσαν όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ.

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Πάνω από 25 ομάδες με συνολικά 100 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες αγωνίστηκαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μετάλλια, κύπελλα, αναμνηστικά t-shirt και χρηματικά έπαθλα περίμεναν τους νικητές.

Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μας ήταν να βλέπουμε 3 μέρες το γήπεδο γεμάτο με παιδιά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού βάζοντας παρακαταθήκη και δίνοντας μας ώθηση για την επόμενη διοργάνωση.

Όλοι ήταν εκεί, η Δημοτική αρχή με χαιρετισμό του Δημάρχου της πόλης κ. Λευτέρη Ραβιόλου, ο κόσμος που υποστήριζε τις ομάδες και μία πολύ σημαντική παρουσία του προπονητή Δημήτρη Χουχουλή που έδωσε την βοήθεια του από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και ενεργοποιώντας όλα τα μπασκετικά ΜΜΕ τα οποία φιλοξένησαν το φετινό τουρνουά απογειώνοντας την προβολή του και ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά για την επόμενη διοργάνωση.

Για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ, ο Coach Δημήτρης Χουχουλής (δεξιά) έλαβε τιμητική πλακέτα από τον διοργανωτή Κωνσταντίνο Δημητρίου (αριστερά), ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος  απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έγιναν μεγάλες μάχες με πολλούς αγώνες να κρίνονται στην παράταση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Ομάδα παιδικού
1. Dealers (Κυριακή Μπόκαρη, Βαγγέλης Μπόκαρης, Γεώργιος Τζάλας, Πέτρος Σφυρίδης)
2. Deadly Warriors (Μίλτος Σπανός, Σταμάτης Σπανομαρκίδης, Νίκος Καπόλας)
3. The Visitors (Χουχουλής Βαγγέλης, Καλιγερίδης Ηλίας, Μίτζηρας Οδυσσέας, Φίλλιπας Νίκος)

 

Ομάδα Εφηβικού
1. Lucky Bastards (Μάντακας Βασίλης, Ανδρόνικος Μάρης, Κάππος Γιάννης, Αναστασάκος Αλέξανδρος)
2. White Hot (Γιάννης Καρύκας, Μπέλλος Βαγέλης, Κυριάκος Καρύκας, Βαγγέλης Καρυστινάκης)
3. Χαβαλέικερς (Λοβέρδος Χρήστος, Πάνος Ρέτσας, Γιώργος Φραγκανδρέας)

 

Ομάδα Αντρικού
1. Γυπαετοί (Λαζαρίδης Βασίλης, Ανδρόνικος Μάρης, Τρίχας Νίκος)
2. Ροζ Φλαμίνκο (Μπαλτούκας Κωνσταντίνος, Αγγελής Σπύρος, Μυλωνάς Αναστάσης, Μοσχόβης Ανδρέας)
3. Γ.Σ Στύρων (Χουλιαράς Παναγιώτης, Ντρίζας Νάρντι, Μπαλτάς, Χρήστος Λιαρέλης)

 

MVP. Πολυτιμότερος παίχτης του τουρνουά ο Βασίλης Λαζαρίδης από την ομάδα των Γυπαετών οι οποίοι έκαναν την επανάληψη και κέρδισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το χρυσό

  • Εκτός από το πρωτάθλημα διεξήχθηκαν και 3 διαγωνισμοί, 3 πόντων, ικανοτήτων, και για πρώτη φορά dizzy shot από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Σχεδόν όλοι οι αθλητές δηλώσαν συμμετοχή με τους μικρούς να κερδίζουν τα 2 από τα τέσσερα μετάλλια τα οποία είχαν και χρηματικά έπαθλα.

Σχετικά άρθρα