Η φετινή χρονιά δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ της Euroleague.

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και σε αυτά θα περιλαμβάνεται και ο Βασίλης Σπανούλης, που δεν θα το… κουνήσει από τον Πειραιά! Και όχι μόνο γιατί δεν του αξίζει ένα τέλος σε μία τόσο τεράστια καριέρα δίχως το κόσμο μέσα στο γήπεδο, αλλά γιατί μπορεί ακόμα να προσφέρει στην ομάδα -κάτι που και φέτος απέδειξε πολλές φορές- έχοντας αποδεχθεί ότι δε θα είναι πλέον αυτός που θα κρατά τον ηγετικό ρόλο.

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεκαθαρίσει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών από το… πάνω ράφι, που γνωρίζουν την Euroleague και θα μπορέσουν να προσαρμοστούν γρήγορα, ενισχύοντας ουσιαστικά την ομάδα. «Πρέπει οι 3-4 παίκτες που θα έρθουν να έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη και να ξέρουν, να έχουν εμπειρία από το επίπεδο της EuroLeague. Είναι σοκαριστικό πως η Λίγκα εκθέτει τους παίκτες που δεν την γνωρίζουν. Είναι μια ξεχωριστή κατάσταση που πρέπει να τη γνωρίζουν αυτοί που θα έρθουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με τη Χίμκι και όλα δείχνουν ότι θα γίνουν κινήσεις για… ενδεδειγμένες λύσεις.

Το ότι φέτος υπήρχαν ξένοι, οι οποίοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν είναι κάτι που στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» δε θέλουν να επαναληφθεί και θα ενεργήσουν με γνώμονα την ποιότητα και την εμπειρία με τον Σλούκα να είναι αυτός που θα έχει ξεκάθαρα τα «κλειδιά» στην ομάδα.

Σχετικά άρθρα