Μία νέα εκπομπή θα εγκαινιάσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο podcast κανάλι της, την ερχόμενη Δευτέρα (13/04) στις 19:00. Πιο συγκεκριμένα, στο CBF Podcasts, θα ξεκινήσει η σειρά επεισοδίων με τίτλο “Open Court”, στο οποίο θα είναι φιλοξενούμενοι τρεις καλεσμένοι ταυτόχρονα, μαζί με τον δημοσιογράφο Αντώνη Κατσαρό.

Στο πρώτο επεισόδιο του “Open Court” καλεσμένοι θα είναι ο Λίνος Γαβριήλ, ο Παναγιώτης Γιανναράς και ο Μιχάλης Ματσεντίδης, οι τρεις Κύπριοι προπονητές που εργάστηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-2020 σε ομάδες του εξωτερικού.

Οι τρεις προπονητές θα συζητήσουν για τα όσα έζησαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στις ομάδες που εργάστηκαν στο εξωτερικό, αλλά και όλες τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει έως τώρα στην καριέρα τους.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά στην σελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Facebook, με τον κόσμο να μπορεί να στείλει τα δικά του μηνύματα και τις δικές του ερωτήσεις προς τους τρεις προπονητές, οι οποίες θα απαντηθούν στο δεύτερο μέρος της εκπομπής.

Μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου, θα μπορείτε να το ακούσετε στο κανάλι του CBF Podcasts το οποίο είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες: Castbox, Google Podcasts, Spotify, Apple Podcasts, Radio Public και Stitcher.

Οι εκπομπές του “Open Court” θα συνεχιστούν κατά τον Απρίλιο, με ένα νέο επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στο CBF Podcasts στις πλατφόρμες που αναφέρονται πιο πάνω σε Android, iOS ή Windows, ή μέσω του συνδέσμου: https://www.cbf.basketball/el/page/podcasts.

Σχετικά άρθρα